mandag 30. juni 2008

Favoer i juni

Slengbukser - boyfriend jeans - rutete kjoler og skjorter - grått - metallic - store skinn vesker - skinn clutcher - stjerner - hvit singlett - shortsdress - ribbestrikk - tube bikini topp - silkekjole - sommerfarger - aprikos - ferskenfarge - korallfarget leppestift - neonrosa - oransje - gladiator sandaler - kort shorts - skinnjakke - smykker med blomster/dyreanheng - striper - White Ray Ban Wayfarer's- dongeri skjørt - NYC - Festival - Chinos - t-skjorte kjoler - Grey cardi's - Kleinblått - Store jakker over slappe kjoler - pumps - plastikk ballerinas -

Mr Hip Hop

Foto: Jay-Z, google.com

lørdag 21. juni 2008

Hey, hey captain

Striper er en all time favo. Maritimt er det seff, men fint i combo med chinos. Urbant og fint. Her har jeg "stjålet" bilde fra Siggelicious, som er en finings blogg. Jeg er helt enig at stripings er keepings!

Foto: Modified by siggelicious (fra Køben og LA)

Ha en god ferie da!

Vi stikker til Hove i morra. Er akkurat ferdig med en heftig jobbeuke, med lange poliklinikk dager, og så en 13 timers vakt i akuttmottaket i dag. Er ferdig, og klar for en ukes ferie. Hove, Sørlandet og festival here I come. Blir gøy det! Santogold er min nye favo, MIA kansellerte desverre grunnet exhaustion.

fredag 20. juni 2008

AA


Nei ikke Anonyme Alkoholikere, men American Apparell. Denne genseren ble min i går. Super farge. Besøkte Freudian Kicks i Posthallen for første gang. Super sjappe. Nydlig interiør og særdeles fine ting. Har så lyst på dette smykke i sølv og plast perler fra norske Peter Løchstøer.
'
'
Finally this American Apparel sweater became mine, yesterday at Freudian Kicks. i really want this necklace in silver and plastic beads from norwegian designer Peter Løchstøer.

Regntøy

Jeg har i alle år hatt oljejakke i oransje, som jeg har vært fornøyd med, har den ennå forresten. Fargen er fin, men den er litt tung og blir litt klam. Så jeg gikk til innkjøp av nytt regn sett i går. Svart Helly Hansen bukse og jakke. Bare 400 kroner på XXL Sport. Ett i XS og ett i XL, til Yatzy. Så matcher vi.
'
'
New rainwear, only 400 NOK for pants and a jacket. Good to have for the upcoming festival week.

torsdag 19. juni 2008

Marc's place

Skjekk ut hvordan MJ har det hjemme 'a. W magazine har en artikkel om hans leilighet i Paris, og hans voksende interesse for kunst og design. Her sitter han naken i en drøm av en stol fra Arne Jacobsen. Egget i cognac farget skinn. To die for. Les artiklen og se flere bilder her.
Foto: W magazine

onsdag 18. juni 2008

Babylon Badlands

Sommeren er tida for lat lesning i sola. Både på stranda, i parken, i hagen eller på balkongen. For tiden leser jeg Babylon Badlands av Levi Henriksen. Han er en av mine absolutt favoritter. Likte også godt Snø vil falle over snø som har falt. Han har et språk som jeg liker + bra historier.

Hove-tid

Da er det snart klart for Hove. Håper ikke det blir veldige saule tilstander i år. Men regntøy skal kjøpes inn før morroa uansett. Hel gardering. Bildet er fra fjorårets Roskilde - vanvittig. Spørs om hun bryr seg om litt eksta saule, egentlig.

Foto: Cover

tirsdag 17. juni 2008

Lesestoff

Glossy mote magasiner gikk av med seieren i polen. Britiske Vogue er et av mine favo blader. Leser norske Costume hver måned, og tenkte jeg skulle benytte meg av dette tilbudet. Greit å ha en når man er bakis og trøttings. Yatzy har akkurat ordna seg abo på the Monocle.
'
'
Glossy fashion magaz won the pole this week. My favourite is british Vogue. Norwegian Costume is also a regular. Yatzy just bought a subscription for the Monocle.

fredag 13. juni 2008

Musikkens dag

Lørdag var vi svært aktive på musikkens dag. Starta på Schous plass med akustisk rock, så videre til reggea i fengselsparken, sammen med Rebecca. Hadde en øl der, før turen gikk videre til bakgården til Dattera til Hagen, hvor det var elektronika-pop. Veldig kult. Etter enda en øl, gikk vi videre til Blå, der traff vi Therese og Caroline. + en Corona. Musikken var variert, men gjild. På kvelden var det grillings hos Amanda, på takterassen. ++ en del GT og Cuba Libre. På vei hjem traff vi Rebecca i ny Acne kjole utenfor Fabrikken. Oh yes.

Lenge siden sist

Stund siden sist. Vært en tur i Arendal i fri uka. Strandtur, bading, båttur og golf. Og Jennys skoleavslutning med skuespill, hun var en fin prins. De sang også, høyt og klart, som barn gjør. Og vi fikk jobba i hagen, gravd i jorda og planta roser. Pluss spist fiskekaker i byen. Goody-goody.

lørdag 7. juni 2008

Turings

Fjell, fjord og fossefall blir det mye av på tur til Vestlandet. Forrige helg tok vi turen til Flåm og Lærdal med fatter'n. Så fin natur at man blir stolt, og føler seg skikkelig norsk. Folk på kafe og hotel snakket konsekvent engelsk til oss. Det var tidlig i sesongen, men der var allerede en skokk med turister.


...her er en som synes det ble for mye frisk luft, ser det ut som, for hun puster i skjerfet sitt.


Og obligatorisk besøk i stavkirke, her i Borgund.


...Og vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur.

tirsdag 3. juni 2008

Sure...

Foto: Rebecca (streetart fra Riga)

Lovin' Lovisa


Lovisa Burfitt er en svensk designer basert i Paris, som har mye fint. Hun har en fab strek, og har laget gensere med illustrasjoner av Kate Moss, samt andre kule plagg. Her kan du se litt mer av tegnestilen hennes. Hun gikk på motelinjen på Beckmans og har f.eks jobbet for Elle, Costume og H&M.
Foto: Lovisa Burfitt

Lovisa Burfitt is a swedish designer based in Paris. She creates a fab clothes line, and also draws really fantastic illustrations. She went to Beckmans, and has worked for Elle, Costume and H&M, among others.

mandag 2. juni 2008

YSL

Her kysser Yves Saint Laurent Catherine Deneuve. Fint og stemningsfult bilde. Han vil bli savnet av mange, det er sikkert. I år var Kate Moss modell for YSL kampanjen.

Foto: google

Here Yves Saint Laurent is kissing Catherine Deneuve. He will be missed, thats for sure.