lørdag 5. april 2008

Orange peel


Foto: Modebloggen, Urban Outfitters


Jeg har troa på at en knalllfarge lyser opp tilværelsen. Neon oransje er en mulighet, enten det være en kjole, en clutch, et par sko eller negler. Synes at Adidas sneakersa var hotte, og at de kunne passa til den oransje kjolen. Har en bikini som er ganske lik i fargen, som er nice til brun hud, og nå ønsker jeg meg et kort smykke av store perler i sterk oransje, som jeg vil bruke til en slapp hvit singlett med bryterrygg. Er du ikke helt klar for en så sterk farge, gå for aprikos/fersken farger, også = hot-hot-hot.
'
'

Update: Adidasene så mer neon oransje ut på pc'en på jobb, men ser nå at de er mer rosa. Fine uansett.

'

'
I believe that a strong colour ligths up the environment. Neon orange is a possibility, either be it a dress, a clutch, a pair of shoes or nails. I think the Adidas sneakers are hot, and that they would go well with the orange dress. I have a bikini in about that colour, thats very nice for tanned skin, and now I wish for a short necklace made out of big beads in a strong orange colour. Want to use it for a slack white racerback vest. If you aren't that ready for the strongest colours, go for peach/apricot colours, also = hot-hot-hot.

3 kommentarer:

mathilde sa...

hmmm.. vet ikke helt hva jeg syns om den oransje kjolen, men er helt med på de oransje skoa!!=) var det et hint om at det er på tide at jeg kjøper en gave til deg eller?? nå ønsker jeg meg et armbånd fra dyrberg og kern.. bare et tips;) (10/05!!!!!)

Nora sa...

Oransje skoa er digge. Jaja...D/K, da blir jeg vel noen kroner fattigere, regner jeg med. Vent å se ;)

Nora sa...

ps; har funnet noen gummi ballerina sko på Little Miss T i oransje, som lukter viskelær. De har dem i rosa og. Noe for deg?