mandag 3. mars 2008

Friskmeldt

Foto: elle.com

Da er det mandag igjen, og mye av helga har gått med på å bli kvitt infeksjonen. Fikk meg et par turer ut; på lørdag til pappas bursdagsfeiring på Hard Rock Café for å spise burgis. Den er god der, ja! Fikk også prøvd oss på virtuell bowling. Ikke helt som vanlig bowling, men gøy å ha prøvd. Andre turen var på søndag, til Bugges på kaffedrikkings med søster, og for å treffe Simon som var i hovedstaden i helga. Hyggelig det.
Synes blomstrete er en søt trend å henge seg på allerede. Kimberly Stewart har på seg blomstrete, mini-kjole og mørke strømpebukser. Funker det! Vet ikke helt med 90-talls stil, knytte cardi, men fargen var fin. Likte og fargen på skoa, har en pose-veske i nesten samme.
'
'
Monday again, after a weekend trying to get rid of my infection. Managed a couple of trips out of the house though, on saturday for my fathers birthday, for burgers and bowling at Hard Rock Café, and on sunday to Bugges for coffee and meeting with Simon.
Florals are a sweet trend to start already. Use it in combo with a high denier tights, it works. I don't know about the 90's style cardi though, but the coulour is nice. As is the coulour of the shoes, I have a handbag i almost the same.

3 kommentarer:

Mathilde sa...

Og hvem var naturtalenter på virituell bowling??=) det var deg og meg det!! haha, vennene mine ler av den tåpelige etterligningen. henger meg gjerne på blomster jeg:), kjempefine bilder du har lagt ut nå! har nylig fått tilsendt 2 nye bikinier fra statene, fra et nettsted som heter www.victoriassecret.com. sjekk det ut da vel! den ene var med banana-print, så da skal jeg synge jan banan=) hehe:) fikk også med meg en hvit shortsdress, høres litt rart ut, men det funker!!:) ha en fin dag da!! jeg er glad i deg!

Her er link til den shortsen.. er spent på hva du syns om den... Mathilde sa...

http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8K-223683&page=1&cgname=OSSWMBEAZZZ&rfnbr=148

Nora sa...

Jada- virtuell bowling var spesielt. Kjempefin shotsdress- lurer nesten på om jeg skal bestille den i fargen vannmelon. Men hvit er jo kjempefint til brun hud, og ekstra fint med en snacksy bikini under!