torsdag 5. februar 2009

Heart

Har du ikke råd til Chanel 2.55 du heller? Synes denne var stilig. Litt blanding av Chanel og Luella. Jeg er nå av den oppfatning at du kan godt gå med enkel jeans og hvit singlett, hvis du har fin veske og sko. Og hvem kan forresten motstå et rosa hjerte?

3 kommentarer:

Anonym sa...

I utgangspunktet enig med deg. Men - hvis jeg hadde latt være å kjøpe alle de billige veskene jeg har i garderoben som aldri blir brukt (og som er kjøpt inn fordi de ligner på den vesken jeg egentlig hadde lyst på men ikke tok meg råd til) da hadde jeg antagelig hatt råd til en Chanel 2.55 og penger til gode....sukk. Mitt problem er alt for mange billige impulskjøp i steden for å spare opp til noe skikkelig fint og heller handle litt sjeldnere.
- Inger

Nora sa...

Jeg er veldig tilhenger av å spare for å kjøpe en dyr veske, sånn som 2.55. Men jeg synes også det er mange utrolig fine vesker, i den stilen, som er billigere. Det viktige er at materialene er bra, helst skinn, og at den er spesiell. Direkte kopi av en dyr veske er ikke kult. Jeg har forresten en 2.55 spare-konto:)

juliaklingenhausen@hotmail.com sa...

Heihei, har en Chanel 2.55 jeg vurderer å bytte bort. Ta kontakt på mail om dere er interessert :)