torsdag 26. mars 2009

Blue

Blue is perhaps the new black?


Foto: The Sartorialist

Forresten

Har klippa meg igjen og bleika etterveksten. Gjorde det tirsdag etter jobb på en bra salong her i Arendal. Ble fint egentlig, men ingening er som klippingsen hos Billie Bangs i Rathkes gate. Den er Rathkes Roll.

Endelig

...er det friuke. I kveld hopper vi på flyet til London, hvor vi blir et par dager, før vi flyr videre til Firenze og Bolognia i Italia, og blir der 1 uke. Det skal bli fint å komme på tur. Er tilbake med bilder ++ snart. Fantastico.

Gladiatorsandaler

Jeg tror det er bare å beholde fjorårets sandal i år også, gladiatorsandalen er nemlig fremdeles svært aktuell. Acne har endelig kommet med en etterlengtet variant. Fin er den.


Foto: Acne Jeans

torsdag 19. mars 2009

Og jeg vil bare si...

...at det kommer flere outfit og bilder etterhvert. Er nå akkurat in between gammel og ny PC, samt kamera trøbbels. Pluss en del å gjøre på jobben, som fremdeles er relativt ny. Sorry. Forresten, i dag har jeg fått operert litt alene, for første gang egentlig. Det er en gooood følelse det.

Fashionista

Lou Dillon kan egentlig ikle seg det meste, og det blir kult. Det gjelder også når hun da drar frem flaggermus-accessoirene.


Foto: google

Killers-schmillers

St.hansaften blir det festivalhøydepunkt på Hove for Yatzy og meg, og 100-vis av andre Killers-fans. Billetter i boks. Yes sir.



tirsdag 17. mars 2009

Chloë og Opening Ceremony

"Kids"- stjerne og überfashionista Chloë Sevigny er klar med sin andre kolleksjon AW09, for New York boutiquen Opening Ceremony. Inspirert av vintage styling, hippe folk i NYC og London, og New Wave musikk. Check it out her.


Foto: Dazed & Confused

Brillefin

Ofte kan briller være veldig fint. Som her på bildet. Colabunn-effekten kommer tydelig frem.


Foto: Another Magazine

mandag 16. mars 2009

Skinn...


Foto: Jak & Jil

...bukse har jeg kjøpt meg. Var 70% avslag. Litt kult og litt harry. Men skinnet er såååå mykt. Likner på denne som stylisten Barbara Martelo går med.

Rødt

Det er bare å satse på sterke farger på neglene også i sommer og mot høsten. Her backstage fra Milan Fashion Week. Jeg for min del er litt mer oransje blitt, spesielt aprikos er lekkert.


Foto: Wallpaper

torsdag 12. mars 2009

Sorte nyanser

Mange fine folk på gatene under moteuka i Paris som pågår au moment. Mange fine toner av svart. Spesielt den første dama er ledig og avslappet. Converse forever.




Foto: The Sartorialist

mandag 9. mars 2009

Buhu - Gareth Pugh

Her ser dere modellen Natasha Vojnovic spankulere ned en gate i Paris. Hun er iført en av Gareth Pugh's kreasjoner, og er også ansiktet i høst/vinter-09 kampanjen hans. Kult bilde.



Foto: Jak & Jil

Korps-jakke#2

Når jeg snakka om korps-jakke the other day, var det denne jeg egentlig mente. Dama er den samme, Emmanuelle Alt, moteredaktør i Vogue Paris. Hun er fin. Mitt neste DIY prosjekt er denne T skjorta, som hun hadde på seg til Balmainjakke nummer to. Forresten sparer hun sikkert noen penger på å ikke handle vesker, hun er nemlig en av dem som mener it-veska er død, og velger ikke å bruke det i det hele tatt. Litt tungvint kanskje.


Foto: Jak & Jil

lørdag 7. mars 2009

Vårfin

Avslappa, comfy og fin - sånn vil jeg se Yatzy i vår. Trenchcoat kan være fint til gutter, bare den bæres på den rette måten. Fint at den er brun også forresten.


Foto: The Sartorialist

torsdag 5. mars 2009

Gucci høst-09

Gucci sine kolleksjoner har de siste sesongene vært preget av 70-tallet og luksusferier ved rivieraen. Vår/sommer-09 kolleksjonen var intet unntak. Men høst/vinter-09 er litt mer rock and roll blandet med 80-talls glam. Jeg liker de store solbrillene, dressene som er smale i beina og korte i jakka, og kjolen med en bar skulder. Sistnevnte ryktes forøvrig å bli en hit nå i vår.





Foto: Style.com

Bellissimo

Når man jobber på sykehus, jobber man turnus, noe som betyr en avspasieringsuke i ny og ne. Min neste er i slutten av måneden, og min kjære Yatzy og jeg hiver oss på flyet, først til London, og videre derifra, stikker vi til Italia, nærmere bestemt Firenze og Bolognia. Si, si si, Toscana. At jeg ser frem til det, er vel ikke rart. Chianti-vin, god mat og litt handlings (de har både Gucci, Miu Miu og Prada outlets i nærheten av Firenze.)

tirsdag 3. mars 2009

Prada

Prada-fargene for høsten som kommer.



Foto: Jak & Jil

Kate L

Kate L as in Lanphear, som jeg har nevnt tidligere, var seff på plass under fashion weeken i London som akkurat var. hun er fresh men enkel i sin stil. Spot on med black outfit, stylet med platinahår og Wayfarers.



Foto: The Sartorialist

mandag 2. mars 2009

Jumpsuiten

Nevnt det før, men sier det igjen, invester i en jumpsuit mot vår/sommer. Både en med korte og en med lange bein. Mitt siste innkjøp var en stålgrå stroppeløs buksedress med lange bein, i silke, fra Bik Bok. Tenk så fab på varme sommer dager. Denne er også søt, spes med olajakke eller vest til.


Foto: Bik Bok