onsdag 31. desember 2008

Årets siste dag folkens

2008 var året:

  • Jeg startet denne bloggen.
  • Jeg gledet meg over både gamle og nye venner.
  • Jeg fant ut at jeg vil bli kirurg.
  • Vi var i Madrid, i Szczecin, i Gøteborg, på Hovefestivalen, på Sørlandet, på Mallorca, i London, i Barcelona.
  • Blitt mer forelsket i Yatzy<3.
  • Har hatt et fint år, egentlig.

GODT NYTT ÅR TIL ALLE, OG TAKK FOR AT DERE LSER BLOGGEN MIN. GODT 2009 FOLKENS. SNAKKES I DET NYE ÅRET.

Mus

I dag slepte jeg meg opp i 9-tida, og målet var Shoe Lounge som åpnet salget i dag klokka 10. Trekkplasteret var museballerinaene til Marc by Marc Jacobs som jeg håpte var på 40%. Unødvendig å nevne at det ble jackpot kanskje. Nye, søte vårsko til meg.
Foto: privat

tirsdag 30. desember 2008

Goodybag

Dr. Q Grovee bag er endelig min. Spleiselag mellom Yatzy og papsen. Passe grovey for meg. I'm on fire. Yey.


Fest footwear

Det er salg på asos dersom gladiator heels (i snakeskin vel å merke) á la Carrie Bradshaw kunne friste. Bare 24 pund, folkens.
Update: Og Eiffeltårn-veska finner du på salg her.


Foto: www.asos.com

Hei igjen

Tilbake i Tigerstaden etter glade dager på Sørlandet. Er på jobb nå, og skal kjøre legevakt i kveld, men så har jeg fri frem til mandag igjen. Oh yes. Håper alle har hatt en gledelig jul med masse fine presanger.

tirsdag 23. desember 2008

God Jul alle sammen

Klokka 17 i dag hopper vi på toget til Arendal og julefeiring. Gavene er kjøpt, og veska er pakket og freden har nesten senket seg (er for øyeblikket på jobb). Vil uansett ønske alle sammen en riktig god jul og en avslappende juleferie.

Wish#23 - Jobb

Jeg har brukt noen uker i høst på å lete etter jobb. I februar er jeg ferdig på legekontoret jeg er på nå. Jeg vil helst bli kirurg egentlig, men den første jobben er vanskelig å få. Har noen søknader inne som jeg håper på positivt svar på, men det er pine meg ikke lett å være jobbsøker.

mandag 22. desember 2008

New Pink Look Yatzy?

RIKA

Smiley-kjolen fra svenske RIKA, ble årets julegave til meg selv. Fikk 50% rabatt på den på Babel. Gikk med den på julefest hos Amanda og Christian på lørdag med sorte shiny-tights, sort blazer, ankelbootsa og neonrosa leppestift til. Den var en god investering merker jeg, for den blir kul til sommeren også. Eller så kan man jo spraye sin egen smiley T.

Blue eyes

Den heiteste sminka i høst/vinter er øyne á la 60-tall. Pop art. Cluet er sterke farger. Resten av ansiktet bør holdes nøytralt. Jeg synes Proenza Schoulers blå og turkis øyne er fab. MAC har plenty av flotte farger til den slags bruk.
Foto: Proenza Schouler/ Bulls

Wish#22 - Carried away

Får ikke nok egentlig. Vil gjerne ha denne special edition utgaven av filmen. Til søndagene på sofaen.

søndag 21. desember 2008

Wish#21 - AA

...som i American Apparel. Singlettene fra den kanten er gull. Supre til det meste egentlig. Denne Tri-Blend Racer Back toppen er ekstra gjild grunnet akkurat racer back'en, eller bryter-ryggen om du vil. Og så kommer den i så fine farger.

Wish#20 - Farger

En liten fargeklatt er aldri å forakte. Neglakk, sko, skjerf i en funky farge kan gjøre susen, eller kanskje denne lille rosa veska? Be fabulous!

Foto: Marc by Marc Jacobs/ www.mytheresa.com

Wish#19 - Ring me

Jeg liker bedre og bedre ringer. Ikke mange, men kanskje en stor som denne fra Kenneth Jay Lane. Den er bare superfin, både hverdags og fest. Rocker opp antrekket litt.
Foto: Kenneth Jay Lane/ www.netaporter.com

lørdag 20. desember 2008

Wish#18 - Biker

I wish, I wish...I had her jacket! Asos tilbyr denne. Like fint til stroppeløs ballkjole som til jeans.

Julestemning

La meg presenter årets juletre, og det første juletreet vi eier. Yatzy kom hjem med edelgrana på torsdagen. Lys og fot var handla inn tidligere i uka, og julepynten sydde jeg for noen år siden. Det nye er soppene som jeg strevde lenge med å finne. Ikke mange som selger slike lenger. Nå sitter jeg ved treet og hygger meg med en cortado. Presangene er pakka inn i årets nøye utvalgte papir, tråd og pynt. Innpakningen er like viktig som gaven inni.
PS: bak PC'en står nyinnhandla gave til meg fra Yatzy fra Den Dama. Oh yeah.






Foto: privat

onsdag 17. desember 2008

I dream of summer...

Foto: privat, Mallorca 2008

Wish#17 - Marcus Jacobsen

Ønsker meg litt luksus. Denne veska har de på Hassan og Den Dama, og jeg fikk så vidt prøvd den på armen for en stund siden. Fikk knapt holdt litt i den før det kom ei vestkant-dame, godt plastra etter neseplastik, og "she stole my moment". Det var ikke plass til oss begge der. Kanskje vi kan prøve igjen Yatzy?

tirsdag 16. desember 2008

Wish#16 - Paljetter

Luksus bohem i paljetter. Bruk med høye hæler og blazer til fest, og Converse i skinn, strikkejakke og ullstrømpis for en hverdagslig-men-chic look. Det finnes mange paljettkjoler i vintage butikkene, eller sjekk ut H&M som og har et par. Er du modigere går du kanskje heller for en paljettjakke.

Fint bilde

Var så fine farger og så fin følelse i bildet at det måtte postes.

mandag 15. desember 2008

Wish#15 - Black 'n' White

Snart ser dere meg sånn her, bare det blir litt varmere. Haremsbukse har lenge vært på ønskelista, og en liknende en ble min på Zara i Barca. Lekker, maskulin-femininitet. Husk høy hæl. Fint med Minimarket sine boots til.

søndag 14. desember 2008

Wish#14 - Propell

Var en runde på byen i går med faderen. Handla julegaver. Hadde ønska meg denne propellen av et gryteunderlag en stund, og nå er den vår. Fin form, og fin gave til noen. 119 kroner på Jernia og Glassmagasinet.

Bakst

På fredag var det dags for julebakst i heimen. Helene kom over med vinflaska i veska, og vi lagte marsipan, kakemenn og fudge. Sistnevnte ble ikke helt som den skulle tror jeg, så den må lages igjen. Men kakemennene derimot ble særs gode. Koselig var det, og vi fikk sladra godt. Man må ha sånne hjemmekvelder fra tid til annen.

Wish#13 - Chanel

For noen år siden kjøpte jeg meg en quilta Chanel i sort skinn. Den fikk jeg tak i i Tyrkia, og den var ekte-fake. Jeg synes den var så fin, og var superfornøyd. Helt til kvelden jeg bar den på Quart-festivalen, og et beruset og idiotisk par, med dååårlig stil, for øvrig, begynte å synge sin egen versjon av Eminems Shake That. De vrælte "Shake that faky bag, shake that faky bag...". Har aldri brukt den siden. Ønsker meg en ekte-ekte en.

fredag 12. desember 2008

Wish#12 - Marine

Man får ikke nok t-skjortekjoler, egentlig. Marinestriper i hvitt og blått er en vinner. Denne fra American Apparel er en fin investering. Bruk den med en tykk grå strikkejakke og ullstrømpis, eller over jeans.

torsdag 11. desember 2008

Wish#11 - Hyllest

Hyller til stua er min store nøtt for tiden. Disse to er fra Vitra, og er fine begge to. Den øverste er dyrest og sørst og heter Kast, designet av Maarten Van Severen i 2005. Den nederste er ESU shelf designet av Charles og Ray Eames i 1949, og er noe billigere. Fargerike og fine, begge to.

onsdag 10. desember 2008

Money

milkandmoney heter et relativt nytt magasin som utgis av blandt andre Swop-shop grunder Claire Dennington. Deres grunnide er å vise fram det som er bra, og det kan være alt fra sjønnlitteratur til tegninger. Koster en 50-lapp, og selges blandt annet hos Little Miss T. Fine greier.
Foto: privat

La Garçonne

La Garçonne er en ny favoritt nettside. Mange fine ting i øvre pris-sjikt, men skjekk den ut for styling inpirasjon med stor S.

Wish#10 - Glitterstrikk

Denne supre, lange, varme, fine strikkejakka fra Mads Nørgaard har Therese hos Little Miss T i både grå og beige med glitter. I want it. Julegave til meg selv, kanskje?

Big 'n' furry

Her for leden hadde jeg på meg lekkerbisken. Er den ikke fin. Fikk den av svigermor i vinter. Hun kjøpte den brukt på 80-tallet, av de rikeste kvinnene i Polen, så det er mye historie i den.
Jeans, Whyred. Genser, H&M. Sko, Converse. Klokke, Emporio Armani. Pels, gave.


Foto: privat

tirsdag 9. desember 2008

Er det noen som ønsker seg en gitarforsterker?

Kanskje er det din dag i dag, Yatzy? <3

Wish#9 - Eames

Kjøpte jo hvitt spisebord med stålbein fra Magis for en stund siden. Til det hadde vi fire hvite, billige kopier av Arne Jacobsens "Femmer'n". Men nå har min gode mann Yatzy klart å knekke den ene i ryggen. Jaja, og da er det bare å punge ut. Da blir det forhåpentligvis på denne Eames-stolen, i sort eller hvit.

Tilbake, igjen

Foto: Mola mola, www.google.com


Ja, we are back. Sånn er det, reiser man bort, så kommer man igjen. Men, vi var heldige som fikk skvisa inn en ferietur i budsjettet. Og turen var verdt alle pengene som gikk med, og det ble satt ny record i sigthseeing til fots. Barcelona har mye å tilby. Vi var til og med i akvariet og så på hai og rokker, og Ocean sunfish, som vi lo mye av.


PS Egne bilder kommer ikke nå, da undertegnede klarte å glemme digitalen, slik at turen ble foreviget i gjennom et engangskamera. Lurer på resultatet av det.

Wish#8 - Dior

Jeg har lenge hatt lyst på et par vintage Dior shades. Disse er passe fargerike og 70-talls.

Wish#7 - Blue

Denne blåfargen er bare super. Og hele cardiganen er bare super. Ja, alt er bare supert. Cashmere + Luella = <3!


lørdag 6. desember 2008

Wish#6 - Ruter

Marc Jacobs viste en voksen kolleksjon ss09. Men der var mye ruter, noe som i hvertfall jeg falt totalt for. Det er alltid en sikker vinner å kjøpe en litt stor rutete herreskjorte slik som denne fra H&M.

fredag 5. desember 2008

See you later

Kaller meg herved en ivrig blogger, for jeg står på Torp Lufthavn og blogger. Er på vei til Barcelona, vekk fra snø og kuldegrader, for å kose oss. Oh yezz. God helg!

Wish#5 - Mega Mussel

Sort Mega Mussel serviset fra Royal Copenhagen, designet av Karen Kjældgaard-Larsen er bare flott, men ikke akkurat superbillig. Kanskje holder det med to termokopper eller en skål. Finnes også i blå, samt i småmønstret i en fin orange-farge. At original mønsteret er fra 1775 er ganske fantastisk synes jeg.


torsdag 4. desember 2008

Wish#4 - So What

Man får aldri nok jeans. Denne har jeg blogget om før, ikke fått skaffa meg, og fremdeles lyst på.

Foto: www.acnejeans.com

onsdag 3. desember 2008

Julehandel?

Denne mailen lå i innboksen:

Kjære vareprøvesalg-fan: Julaften kommer tidlig i år!

Ditt favorittagentur åpner dørene og gjør livet litt bedre ved å invitere til julesalg. Vi har lagervarer i alle kategorier, bra utvalg i jeans, samt en del vareprøver (vinter 08).

Replay, Whyred, Fornarina, SealKay, Fifth Avenue Shoe Repair, Hope, We are Replay, Replay & Sons, What Comes Around Goes Around, Shoe the Bear og Nina Jarebrink.

I tillegg til dette – en del snadder fra KOMA, bl.a.: See By Chloé, Rag & Bone, Acne, Levis Blue osv.

Og siden du spør: Ja, vi har alle størrelser! Ja, vi tar kort! Ja, du kan ta med deg en venn! Og ja, dette blir topp stemning!

Priseksempler:
Jeans fra 400,-
Sko fra 300,-
Jakker fra 500,-

Åpningstider:
Torsdag 11/12: 16-20
Fredag 12/12: 9-19
Lørdag 13/12: 11-17

Adresse:

Kongens gt 24, 6.etg.


Vi sees!

Fredrik

Wish#3 - candy colours

Jeg ønsker meg Hang it all-knaggen designet av Ray og Charles Eames, så den kan pynte opp i gangen vår. Den er bare lekker.

MK in MNG

Denne kjolen var jeg akkurat på Mango i Vika og så på. Vittig. Legg merke til skoa, som er høstens it sko fra YSL.

tirsdag 2. desember 2008

Går glipp av finalen

Synes litt synd på meg selv i dag. Da jeg skal kjøre legevakt i dag, går jeg glipp av finalen på Jakta, og siste klubbmøte i Jakta-klubben. Ja, altså Jakten på kjærligheten klubben. Jada, vi har en sånn klubb, hvor vi heier og kjefter på deltakerne og bøndene. Og vi koser oss med det.

Wish#2 - Marc by MJ bag

Åhhh, baby be mine! Lekkert skinn. Fin i sort også. Alle trenger en oversize veske i disse miniveske-tider.

mandag 1. desember 2008

French Vogue Crew

Carine Roitfeld i knelang svart kåpe. Legg merke til røde Louboutin såler på dama til venstre. Stylish.


Wish#1- A string fling

String hylla er fin. Har lyst på denne til vår stue. Men billig er den ikke.
Update: Kan kjøpes her. Og den er ikke så dyr som jeg trodde.