søndag 30. november 2008

Dagens



Foto: Yatzy


Lørdagen var slapp. Sånn blir det jo etter en fredag ute. Også regnet det, og da er det greit å ligge på sofaen mesteparten av dagen. I kveldinga var jeg på date med Yatzy på Delicatessen. Tapas og vin.
Outfit: Skjørt, Minimarket. Shiny tights, Pudel. Smokingjakke, T og skjerf, H&M. Armbånd, Mallorca og Polen. Clutch, loppis. Motorsykkelboots, vintage fra Madrid.

Marc Mouse

Tror du jeg ønsker meg disse eller. Finnes på shoe Lounge til den nette sum av 2200 norske kroner. Whoa.
Update: mark-mus, hehe.

lørdag 29. november 2008

Whyred outlet

For deg som er fan av svenske Whyred, har de nå åpna online outlet. Da blir det litt billigere å være fashionista.


Williamson for H&M

De svenskene gir seg ikke. Og bra er det for oss. Neste designer ut for H&M er fantastiske Matthew Williamson, briten som tidligere designet for Pucci. <3. Releasedato 23. april in selected stores.

Julebord

I går kveld var det julebord med legekontoret. På indisk restaurant. Jada. Indisk øl, indisk rødvin og god mat. De fleste legene er 50+, så jeg var yngst. Hell of a party.

Outfit: Kjole, Custommade. Shiny tights, Pudel. Ankelboots, Pied à Terre. Flamingosmykke, Arena. Skjerf, H&M. Lue, Marc Jacobs.


Foto: Yatzy

onsdag 26. november 2008

LBD- igjen

Kate Moss har lansert sin 8. kolleksjon for Topshop, og der er det mange godbiter. Sånn har i hvertfall jeg lyst til å se ut på fest. Hot! Må finne noe liknende i og med at Topshop ikke sender til Norge.
Update: Her er en snygg en fra H&M.

tirsdag 25. november 2008

BIK BOK

Tror jeg skal klare å finne noe fint på Bik Bok, skjekk ut Stylebook, for mer inspirasjon. Fint vintage-preg på plaggene. Og ikke så verst pris heller. Hva sier du, er paljett-tights noe for deg?


mandag 24. november 2008

Minimarket

Jeg visste ikke så mye om svensk design før jeg flyttet til Oslo. I Polen gikk det mest i Mango, Zara og H&M, og 2nd hand. Minimarket er et hot merke fra naboene i øst, og de har lansert disse bootsene i høst, og de har blitt en hit blandt motefolket. Little Miss T har tatt dem inn, og det er der jeg har prøvd dem. Faktisk gode å gå i.

What's on hos Wasson

Sjekk ut supermodel Erin Wassons nydelige, vintage/urbane hjem.

Lys lilla og lavendel

Jeg merker jeg trives best i varmere klima. Det snør i Oslo i dag. Hun her har Sartorialisten knipsa i Paris hvor det er ganske så sommerlig ser det ut som. Fin-fin.

Sort og grått

Har ikke så mye å skrive om for tida. Føler meg ikke superfin selv, så da poster jeg et artig bilde i steden. Fiine sko og fiin genser. Opprevne bukser - joda, kanskje mot våren.

søndag 23. november 2008

Varm på beina

Tips til alle frysepinner der ute, merino ull strømpis fra Falke, gratis frakt. Holder i 3 år- minst.

lørdag 22. november 2008

Barca

Yatzy og jeg er så heldige at vi får skvisa inn en tur til Barelona før jul. Det blir første helga i desember. En langhelg med tapas, rødvin og 17 grader. Og julegavehandling.

Helg

Jeg elsker helg. Har noen planer, som å skru sammen det nye Magis XZ3 bordet som nå er kommet. Har også gått til innkjøp av den oransje FL/Y lampa til Kartell som skal henge over fine-bordet. Prosjekter med andre ord. Må jo også få tid til å være ute litt, for på typisk norske vis, får man dårlig samvittighet dersom man er inne når det er fint vær.

torsdag 20. november 2008

David Bowie

Yatzy er big fan av Mr Bowie, og har det meste av platene. Jeg har og, må jeg si, fått øynene opp for fyren, formerly known as Ziggy Stardust. Dolce & Gabbana viste en tee med Bowie-print for AW 08 kolleksjonen. Fin, men dyr. Så da var det jo en lykke at vi på Urban Outfitters i London fant oss Bowie tee's til 5 pund på salg. Kupp-kuppelupp, må jeg si.
Foto: Dolce & Gabbana, www.eurowoman.dk

onsdag 19. november 2008

Cross-over

Det skrives i de store magasinene at veska skal du bære tvers over kroppen i vinter og mot våren. Supert og praktisk.

tirsdag 18. november 2008

Acne + Lanvin

= Acne Lanvin Capsule Collection, og I'm in love.

T-skjorter

Sommer som vinter, jeg kan nok aldri få nok av t skjorter med og uten trykk. Og det er da også alltid aktuelt, både vintage og nytt egentlig. Elsker en spesiell tee både til dress og til jeans. Jeg ønsker meg Luella's Monster Graphic tee. Kanskje til jul?
Foto: www.eurowoman.dk, House of Holland

mandag 17. november 2008

Dagens

Her er fre-dagens. Pynta meg litt. Og har forresten på meg nytt hjemmestrikket skjerf, ble akkurat ferdig med det.
Skinnjakke, Only. Kjole i ull, Custommade. Smykke, Julie Sandlau. Skjerf, hjemmestrikket. Shiny tights, Pudel. Ankelboots, Pied à Terre. Clutch, Topshop.


Foto: Yatzy

søndag 16. november 2008

Herrebukse

Har kikka litt etter et par herrebukser.Kult med en stilig t-skjorte og strikkejakke til, eller med hvit singlett og vest. Men, vil ikke bli for damete, eller pyntete. Derfor mener jeg vel at sort er best = minst english country style. Har tatt men en runde på herreavdelingen på H&M, men ikke helt funnet den jeg vil ha. Sånn skal looken være.
Foto: Versace, www.style.com

lørdag 15. november 2008

Japansk-svenske prikker

Ble en sort ulljakke med hvite prikker på meg fra Comme/H&M- kolleksjonen. Altså den midterste dama på bildet har på seg. Prøvde haremsbuksa også, men den var litt for alternativ for meg, pluss at jeg kom på at jeg har to liknende fra tidligere - én fra Minimum kjøpt hos Little Miss T, og en som mamma kjøpte years ago i Tyrkia.
...Og Yatzy, han fikk en skeiv blå- og hvitstripete skjorte, og var storfornøyd med den.


På latsiden...

...har jeg ikke ligget. Grunnen til det lange oppholdet i blogginga er som følger: 1 - er blitt aktiv jobbsøker, 2 - pc'en min bare gikk i stykker i går, alt var sletta fra harddisken. Det er årstid for virusinfeksjoner, tydligvis ikke bare på jobben. Hahaha. En lykke da at jeg hadde søknadsbrev og CV på pendriven. Men, å så mye teit stress.

onsdag 12. november 2008

Modellen

Foto: Customized by Yatzy

En vanlig dag i helvete

Var på teateret i går. Nasjonaltheateret. Har ikke vært der siden gymnaset, og det er flaut å innrømme, egentlig, for jeg liker teateret. Men, igår var vi der. På denne forestillingen, og den kan anbefales. Lo mye.

Matrioshka

Marc Jacobs

Dolce & Gabbana
Foto: www.vogue.com

Russiske Vogue er 10 år, og det feires. De store designhusene har designet en Matrioshka-dukke i anledning jubileet. Jeg er en stor fan av dukkene, også i tradisjonell uniform. Festlig ide.

H&M/Comme

Foto: www.hm.com

Jeg ville prøve å få sikra meg ei sort haremsbukse fra CdG for H&M. Men etter å ha sett de på nett, tror jeg de er litt annerledes, og ullete. Er ikke sikker lenger, men skal ned å se. Kanskje blir det heller en prikkete cardi eller et skjerf, men kun én ting med prikker. Yatzy har lyst på ny dress, og de så fine ut, synes jeg også.

tirsdag 11. november 2008

applikasjonertempeley


Fant dette bildet på desktoppen, lagret det fra en artikkel om LFW i høst, tror det var i Costume eller Elle. Nydelig kjole. Minner litt om noen av Kristian Aadnevik sine kjoler. Og fjær er angivelig helt riktig nå, skrives det. Tror ikke jeg hiver meg på den trenden, om ikke kun på et par øredobber.

Gammelt og nytt

Fin blanding?

mandag 10. november 2008

Alexa Chung

Fint bilde av den britiske it-jenta. I'm a blue jean kind of girl.

Kate igjen

Ms Moss er tilbake på forsiden av britiske Vogue i desember utgaven. Vakkert og hvitt. Forresten er det 25 % på alle utenlandske blader på Narvesen, så man sparer jo nesten penger på å handle. Jada.

søndag 9. november 2008

Flette og sløyfe

Anne Hathaway fra The Devil Wears Prada er covergirl for månedens W Magazine. Styligen er hot og det er hun også ser dere.

Leo

Dyreprint kom tilbake i høst. Personlig har jeg ikke kvitta meg med leopard-print cardiganen, eller kjolen fra sist det var det var hot - har ikke slutta å like mønsteret. Men det er kun leo som gjelder for meg, det andre blir litt too much. Og det er all about keepin' it simple. Kan være nok med et skjerf, feks.

Lør-Dagens

Etter fredagskveldens konsert med Years in Prison (punk-rock bandet til Yatzys kollega) og The Mansfields (amerikansk rock and roll), og lave sko, dro jeg frem hælene da vi skulle i bursdag i går kveld. Buksedrakten jeg kjøpte i forrige uke fortjente et bedre bilde, så Yatzy hjalp meg. Tok på meg pelsen min også, det var jomfruturen for den. Litt moviestar-feeling.
Buksedress, vintage fra Alphaville. Belte, Miu Miu. Ankelboots, Pied à Terre. Clutch, loppemarked. Klokke, Emporio Armani.




Foto: Yatzy

fredag 7. november 2008

Kveldens program

Hit skal vi i kveld, på punkrock-konsert, hvis noen lurte. Tror ikke det blir høye hæler på meg da nei, motorsykkelboots tenker jeg.

Farger

Nydelige fargekombinasjoner. Jeg går mye i grått, sort og hvitt, men noen ganger må man ha noe annet. Ble inspirert av Chloès visning SS09.


torsdag 6. november 2008

Bikerjakke

Tror det blir en sort bikerskinnjakke på meg snart, jeg! Surfer meg igjennom ebay.

Dagens

Det var kaldt, og jeg er litt busy denne uka. Kjørte legevakt i går etter jobben, og i dag har jeg vært hos fattern etter jobb. Siden det er kaldt, er vidunderlua på, også innendørs!
Jakke, Vero Moda. Skjorte, Urban Outfitters. Tynn ullgenser, Line of Oslo. Jeans, Whyred. Sko, Converse. Lue, Marc Jacobs.
Update 07.11.08: OK kanskje ikke så fine bilder. Må få i gang en kvalitetssikring.



Foto: privat

onsdag 5. november 2008

tirsdag 4. november 2008

Babel 2

Var innom den nye Babel i Markveien i dag. Den er åpnet ganske nylig, og er nummer to i rekken. De har så vanvittig mange fine plagg der, spesielt i ull og silke, og supre skinnvesker med stjerner på fra svenske Rika. Andre merker er MM6, See by Chloe, Rabens Saloner og Bruuns Bazaar. Sukk.

Vintage

Ble en liten runde på løkka på meg i dag, innom flere butikker faktisk, men på Alphaville fant jeg en skatt. Denne sorte buksedressen. Belte er grønnbrunt, og er fra sist loppis, samme er croco-clutchen. Ble så glad da jeg fant den clutchen forresten, dyreskinn-imitasjoner er et must-have celebrity favourite just nå.

Foto: privat

mandag 3. november 2008

Smoky eyes and peachy cheeks

Bare overskriften høres fin ut. Jeg har alltid vært en fan av blusher, og peach er hot. Det var hos Gucci denne comboen ble vist på autumn/winter 2008-9 visningen. Glossy hår, matt munn, kullfargede øyne og fersken kinn. Til å spise opp. Invester i en sort øyenskygge, og en aprikos/fershenfarget blusher, og kopier looken. Gå for en litt nedtonet variant til hverdags med øyenskygger i gråtoner og metall, og finn frem den helsorte til kvelden. Lekkert.
Foto: Backstage at Gucci, www.vogue.co.uk

Basics

Keeping it simple + noen få lekre accessoirer = gjør som oftest susen. Her er en fashion editor avslappet kledd under Paris FW i høst. Prada clutchen i grønn er fashionable i høst og vinter, både fordi den er en clutch og på grunn av grønnfargen.

søndag 2. november 2008

PolskiFiat

Til Yatzy når hjemmlengselen river i deg. Fiat 126 var en bil spesielt for Polen. Produsert fram til 2000. Rare små biler. Ser ut som lekebiler i virkeligheten. De er små og finnes i alle farger. Får sikkert like stor nostalgisk verdi som Trabant etterhvert.

Tilbakemelding?

0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER - 0 KOMMENTARER

Wild at Heart

Sailor elsker Lula og Lula elsker Sailor. David Lynch filmen Wild at Heart med Nicolas Cage og Laura Dern er en klassiker, og en fantastisk fin film. Filmen er full av Lula's fashion moments á la 90s. Ble minnet på barndommens sukker-smykke, for Sailor gir Lula et sånt smykke i filmen, som hun tar på seg og bruker som accessoir. Dama under er på fest i Stockholm, og har kanskje også sett filmen. Smokin' hot spør du meg.


Foto: stocholmstreetstyle.feber.se

Halloween

Hadde Halloween fest på fredag. Yatzy hadde invitert til Black Celebration, og var selv Dracula, med blod og vampyrtenner. Alle var svartkledde og musikken - Black Sabbath seff. Så det ble en ganske svart kveld, med pølser i brød, lakrislisser og kake + strawberry diaquiri (og en rekke andre alkoholholdige drikker), og en utekveld på Ryes. Fun på fest.